Prekės kodas: 80AVIE
Turimas kiekis: 1907
Kilmės šalis: | Lietuva |
Aviečių milteliai – natūrali gamtos dovana jūsų sveikatai! 100 % natūralūs, džiovintų aviečių milteliai, pagaminti iš kruopščiai atrinktų, prinokusių aviečių uogų. Miltelių gamybos procesas išsaugo praktiškai visas maistines medžiagas, skonį ir aromatą, todėl tai puikus būdas praturtinti kasdienę mitybą. Tai ypač mėgstamas vaikų pasirinkimas.
Kodėl verta rinktis AVIEČIŲ miltelius?
AVIEČIŲ MILTELIAI PATIKS tiems, kurie ieško sveikesnių alternatyvų, mėgsta natūralius skonius ir rūpinasi savo mityba.
Maistingumo deklaracija: | |
---|---|
100 g produkto energetinė vertė: |
1470 kJ/350kcal |
Baltymai | 10 g |
Angliavandeniai | 80 g |
iš kurių cukrų |
40 g |
skaidulinės medžiagos |
20 g |
Riebalai | 0,1 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | <0,01 g |
Druska (natūraliai esanti produkte) | <0,02 g |
Vitaminas E | 5,8 mg (58,3%*) |
Vitaminas K | 52 µg (69,33%*) |
Vitaminas C | 176 mg (293,33%*) |
Vitaminas B6 | 0,38 mg (19%*) |
PP | 4 mg (22,22%*) |
Folio rūgštis (Vitaminas B9) | 140 µg (70%*) |
Kalis | 1012 mg (50,60%*) |
Kalcis | 168 mg (21%*) |
Fosforas | 194 mg (24,25%*) |
Magnis | 148 mg (49,33%*) |
Geležis | 4,62 mg (33%*) |
Cinkas | 2,82 mg (18,80%*) |
*Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).
1 a.š. aviečių miltelių = 100 g šviežių aviečių uogų
Sudedamosios dalys: 100% džiovintos aviečių uogos.
Kilmės vieta: ES
Gamintojas: UAB "Kvalitetas"
Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
NAUDOJIMAS: Puikiai tinka kokteiliams, jogurtui, košėms, desertams ar net kepiniams. Tiesiog įmaišykite šaukštelį aviečių miltelių, ir mėgaukitės intensyviu aviečių skoniu!
Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.
Panaudojimo būdai: karštiems ir šaltiems gėrimams, šaltai arbatai, arbatai ir užpilams, gėrimams su pienu, jogurtu, kokteiliais, plaktai grietinėlei; ledams, šerbetams, ledų gaminiams; desertams, šaltiems desertams, pudingams, kremams; saldiems ir sūdytiems pyragaičiams, kepiniams, pyragams, biskvitams; pyragų ir saldėsių ingredientams, glajams, kremams ir užpildams, šokoladui, vaisių želė, cukruotiems riešutams, saldainiams; dietiniams patiekalams, kūdikių maistui, papildams; džemams ir marmeladams.
Aviečių uogų milteliai labiausiai tinka su desertiniais produktais (jogurtu, ledais, varške). Taip pat rekomenduojame, dėti į glotnučius.
RECEPTAS: "Širdingas kokteilis" Suplakame 2 didelius bananus (galima pakeisti 2 kriaušėmis), 1 a.š. aviečių miltelių, 240 ml vandens arba kokosų vandens. Gautą kokteilį išpilstome į stiklines ir papuošiame citrininės melisos milteliais (0,5 a.š.). Avietės, dėl sudėtyje esančio didelio kiekio mineralinių druskų, teigiamai veikia širdies ritmą.
Apie avietes: Avietės yra valgomų uogų rūšis kilusi iš rožių šeimos. Įdomus faktas, kad vidutinio dydžio avietės uoga turi net 100-120 sėklyčių.
Aviečių uogos sunoksta vasaros ir rudens mėnesiais, o šviežių uogų galiojimo laikas yra labai trumpas. Dėl šių priežasčių jas geriausia suvartoti iš karto nusipirkus. Avietėse yra daugiau vitamino C nei apelsinuose, jos turi folio rūgšties, daug skaidulų, mažai kalorijų.
Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.
! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Papildoma informacija | |
---|---|
Spalva | Rožinė |
Svoris | 80 g |