Drėgni ingredientai:
- 3-4 gerai sunokę bananai
- 2 v.š. maltų linų sėmenų
- ⅓ stiklinės augalinio pieno
- ¼ stiklinės ištirpinto kokosų aliejaus
Sausi ingredientai:
- ½ stiklinės avižinių dribsnių
- 1 ½ a.š. kepimo miltelių
- ½ a.š. druskos
- 3 v.š. stiklinės rudojo cukraus
- 1 ¼ stiklinės pilno grūdo miltų
- ¼ stiklinės kanapių miltelių
Jei norite: smulkintų riešutų, razinų, ar šokolado gabaliukų.
* visur stiklinė - 200 ml
Paruošimas:
- Orkaitę įkaitinti iki 180°C.
- Drėgnus ingredientus suplakti kokteilinėje.
- Sausus ingredientus sumaišyti dubenėlyje, po to į juos įmaišyti suplaktą masę. Jei naudojate, įmaišyti riešutus, razinas ar šokoladą.
- Kepimo indą ištepti kokosų aliejumi. Supilti tešlą. Kepti orkaitėje 40 - 50 minučių.