Morkų blynai

Morkų blynai
Publikuota 2020-01-17 Skaitė 5778

Ingredientai:

* visur stiklinė - 200 ml

  • 1 stiklinė miltų
  • 1 v.š. saldiklio
  • žiupsnelis druskos
  • 2-3 v.š. morkų miltelių (pagal skonį)
  • ½ v.š. valgomosios sodos
  • 1 - 1 ½ stiklinės augalinio pieno

Paruošimas:

  1. Sumaišyti sausus ingredientus. Įmaišyti augalinį pieną. Putlesniems blynams reikės tirštesnės tešlos, jei norite plonesnių blynų, galima įpilti ir daugiau pieno.
  2. Kepti keptuvėje su trupučiu aliejaus. Apversti, kai viena pusė apskrunda ir ant viršaus pradeda atsirasti burbuliukų.
  3. Patiekti su norimais priedais. Labai tinka grietinėlė, klevų sirupas, pekano arba graikiniai riešutai.
Taip pat skaitykite
2020-01-17
Drėgni ingredientai: 3-4 gerai sunokę bananai 2 v.š. maltų linų sėmenų ⅓ stiklinės augalin...
2022-04-05
Ingredientai: * 8 tortilijos 200 g pilno grūdo speltos miltų 200 g šviesių spelt...
2022-04-27
Ingredientai: 1 kiaušinis 1 a.š. cukraus (galima ir nedėti) žiupsnelis druskos šlakelis ...
2023-04-25
"Savaitgaliais mūsų šeimoje pusryčiams karaliauja blynai. Šie blynai su obuoliais atkeliavę iš vaiky...
Susijusios prekės
text_reviews
Morkų milteliai pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis, turi daug beta karotino, vitamin..
€599
149
Rašyti
Skambinti