Naminis keptų pomidorų padažas

Publikuota 2023-09-26

"Tai mano mėgstamiausias būdas naminiam pomidorų padažui gaminti. Esu išbandžiusi nemažai įvairių receptų, bet šis man pasirodė skaniausias! Kepdami jį orkaitėje sutaupysite laiko, nereikės stovėti prie puodo. Mano padažo spalva gavosi šiek tiek gelsva nes jame dominavo geltonieji pomidorai, bet skoniui tai nepakenkė! Tiesa, kepiau nedidelį kiekį, mažų vyšninių pomidoriukų, nes jie mano darže dabar dominuoja – dar tik laukiu didesnių raudonų kol prinoks!" - Indrė, Skaniai ir lengvai tinklaraščio autorė.

 

Ingredientai:

 

Paruošimas:

 

Recepto autorė: Indrė Denisovienė, "Skaniai ir lengvai" tinklaraščio kūrėja.

POKALBIS: Skanu, lengva, spalvota