Prekės kodas: 80JSER
Turimas kiekis: 1894
Kilmės šalis: | Lietuva |
Juodųjų serbentų milteliai – koncentruotas, natūralus super maistas, išlaikantis praktiškai visas šviežių uogų naudingas savybes. Juoduosiuose serbentuose gausu vitamino C, antocianinų ir skaidulų, todėl gali palaikyti gerą imuninės sistemos būklę, išvengti širdies ligų rizikos ir palaikyti gerą akių būklę. Juodųjų serbentų milteliai puikiai tinka kokteiliams, jogurtui, kepiniams, arbatai ir sveikiems desertams pagardinti.
Kodėl verta rinktis JUODUOSIUS SERBENTUS?
Maistingumo deklaracija: | |
---|---|
100 g produkto energetinė vertė: |
1400 kJ/329kcal |
Baltymai | 7,35 g |
Angliavandeniai | 75 g |
iš kurių cukrų |
34,33 g |
skaidulinės medžiagos |
6,8 g |
Riebalai | < 0,1 g |
sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
Kalis (K) | 892 mg (743%*) |
Fosforas | 125 mg (16%*) |
Geležis (Fe) | 3,26 mg (23%*) |
Vitaminas C | 200 mg |
Vitaminas B6 | 0,3 mg (15%*) |
*RMV - referencinė maistinė vertė suaugusiems. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).
Sudedamosios dalys: 100% džiovintos juodųjų serbentų uogos.
Gamintojas: UAB "Kvalitetas".
Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
NAUDOJIMAS:
Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.
Lengvai įtraukite juodųjų serbentų miltelius į savo mitybą. Jie ne tik praturtins patiekalus maistinėmis medžiagomis, bet ir suteiks natūralų violetinį/purpurinį atspalvį.
Juodųjų serbentų miltelių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą uogų naudą.
Apie juoduosius serbentus: Juodųjų serbentų (Ribes nigrum) gimtinė yra Vidurio ir Šiaurės Europoje bei Šiaurės Azijoje. Vienuolynų soduose, miestuose ir gyvenvietėse Rusijoje, buvo auginami iki XI amžiaus. Manoma, kad auginimas Europoje prasidėjo maždaug paskutiniais XVII amžiaus dešimtmečiais.
Juodųjų serbentų uogos yra mineralų ir vitaminų, ypač vitamino C, šaltinis (kelis kartus viršijantis rekomenduojamą dienos normą 100 g), turi daug kalio, fosforo, geležies, mangano ir vitamino B5 bei daug kitų būtinų maistinių medžiagų. Juoduosiuose serbentuose esanti geležis padeda palaikyti normalią pažinimo funkciją, energijos apykaitą, raudonųjų kraujo kūnelių ir hemoglobino susidarymą, deguonies pernešimą organizme, imuninės sistemos veiklą, padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį. Geležis atlieka ir tam tikrą funkciją ląstelių dalijimosi procese.
Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.
! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Papildoma informacija | |
---|---|
Spalva | Violetinė |
Svoris | 80 g |