Prekės kodas: 50MEDLIEVA
Turimas kiekis: 932
Kilmės šalis: | Lietuva |
Medlieva uogos yra saldžios, mėlynių primenančios uogos, turinčios daug naudingų medžiagų. Jos gausios antioksidantų, tokių kaip antocianinai, kurie padeda kovoti su laisvaisiais radikalais ir turi priešuždegiminių bei antivirusinių savybių. Medlieva uogose taip pat yra vitamino C ir kitų svarbių maistinių medžiagų. Dėl savo naudingų savybių medlieva uogos vadinamos supermaistu, panašiu į mėlynes ir šilauoges.
Medlieva uogų milteliai yra džiovintų medlieva uogų produktas, turintis daug antioksidantų, tokių kaip antocianinai, ir vitamino C. Šie milteliai suteikia švelniai mėlyną spalvą ir tinka gardinti kokteilius, glotnučius, košes, jogurtą ar salotas. Medlieva uogos turi saldų skonį, panašų į mėlynes, ir pasižymi priešuždegiminėmis bei antioksidacinėmis savybėmis.
Produkto vertė:
Turi Rakto skylutės ženklą - Veganiškas - Tinka žaliavalgiams (RAW) - Be gliuteno - Nepridėta druskos - Nepridėta cukraus - Be GMO
Maistingumo deklaracija: | |
---|---|
100 g produkto energetinė vertė: |
1195kJ/286 kcal |
Baltymai | 4,1 g |
Angliavandeniai | 51,2 g |
iš kurių cukrų |
49,1 g |
skaidulinės medžiagos | 21,4 g |
Riebalai | 2,5 g |
sočiųjų riebalų rūgščių | 0,0 g |
Druska (natūraliai esanti produkte) | <0,01 g |
Vitaminas C (askorbo rūgštis) | 30,2 mg |
Antocianinai | 246 mg |
Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).
1 a.š. medlieva uogų miltelių = 100 g šviežių medlieva uogų
Sudedamosios dalys: 100% džiovintos medlieva uogos.
Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.
Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius medlieva uogų miltelių berkite į vandenį, kokteilius, košes, jogurtą. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.
Panaudojimo būdai: karštiems ir šaltiems gėrimams, šaltai arbatai, arbatai ir užpilams, gėrimams su pienu, jogurtu, kokteiliais, plaktai grietinėlei; ledams, šerbetams, ledų gaminiams; desertams, šaltiems desertams, pudingams, kremams; saldiems ir sūdytiems pyragaičiams, kepiniams, pyragams, biskvitams; pyragų ir saldėsių ingredientams, glajams, kremams ir užpildams, šokoladui, vaisių želė, cukruotiems riešutams, saldainiams; dietiniams patiekalams, kūdikių maistui, papildams; džemams ir marmeladams.
Medlieva uogų milteliai puikiai tinka su desertiniais produktais (jogurtu, ledais, varške). Taip pat rekomenduojame, dėti į glotnučius.
Apie medlieva uogas: medlieva uogos ne tik labai vertingos, bet ir skanios, saldžios, šiek tiek primena mėlynes. Tai super uogos savo vertingomis savybėmis nei kiek nenusileidžiančios nei mėlynėms, nei šilauogėms.
Antocianinai, randami medlievos uogose, gali ne tik veikti kaip antioksidantai ir kovoti su laisvaisiais radikalais, bet ir turėti priešuždegiminių, antivirusinių ir priešvėžinių savybių.
Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.
! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Papildoma informacija | |
---|---|
Spalva | Violetinė |