Morkų milteliai, 100 g - EKOLOGIŠKI

Prekės kodas: 100EKOMORKU

Turimas kiekis: 2

  • Morkų milteliai pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis, turi daug beta karotino, vitaminų (vitamino A, vitamino C, vitamino K ir vitamino B6) ir mineralų (cinko, mangano, magnio, kalio ir kalcio), padeda apsaugoti ląsteles, baltymus ir fermentus nuo žalingo aplinkos poveikio.
  • Puikus natūralus dažiklis - suteikia švelnią geltoną spalvą.
  • Morkų milteliai yra skirti kokteiliams, gėrimams, sportiniam maistui, žolelių gėrimams, jogurtams, desertams, užkandžiams, padažams ruošti, kepimui.
  • 1 a.š. morkų miltelių = 100 g šviežių morkų.
€599 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Kilmės šalis: ES

Morkų milteliai - maistingomis medžiagomis turtingas produktas, pagamintas iš džiovintų ir maltų morkų. Juose gausu beta karotino, vitaminų A, C, K, B6 ir mineralų, tokių kaip kalis, kalcis ir magnis. Morkų milteliai gali palaikyti ląstelių apsaugą, patiekalams suteikti natūraliai geltonos spalvos  ir praturtinti maistinėmis medžiagomis kokteilius, patiekalus, desertus, košes. 1 šaukštelis morkų miltelių atitinka 100 g šviežių morkų.

 

Kodėl verta rinktis MORKAS?

  • Akys: didelis beta karotino kiekis morkose prisideda prie normalios regėjimo funkcijos ir akių sveikatos.
  • Imunitetas: vitaminai A, C ir kiti antioksidantai padeda palaikyti stiprią imuninę sistemą.
  • Širdis: morkose esantys antioksidantai ir kalis gali padėti palaikyti normalų kraujospūdį bei širdies veiklą.
  • Gera nuotaika: morkose esantys angliavandeniai suteikia energijos, o antioksidantai gali padėti apsaugoti organizmą nuo streso poveikio.
  • Papildomi privalumai: 100% augalinės kilmės, be dirbtinių priedų. Tinka vegetarams, veganams ir žaliavalgiams. EKOLOGIŠKI (LT-EKO-001).
  • Koncentruota: 1 arbatinis šaukštelis miltelių atitinka 100 g šviežių morkų – maksimalus naudingų medžiagų kiekis kiekviename šaukštelyje.

 

Maistingumo deklaracija:  

100 g produkto energetinė vertė:

1130 kJ/270kcal
Baltymai 5,5 g
Angliavandeniai 45,8 g

iš kurių cukrų

44,1 g

skaidulinės medžiagos

20,7 g
Riebalai 1,6 g
Kalis 1950 mg (1625%*)
Fosforas 294 mg (37%*)
Magnis 2,5 mg (18%*)
Vitaminas A 1758 µg (845%*)
Vitaminas E 3,1 mg (31%*)

*Procentais nuo bendro riebalų rūgščių kiekio. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

 

Sudedamosios dalys: 100% džiovintos, maltos ekologiškos morkos.

Gamintojas: UAB "Kvalitetas".

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS:

Morkų milteliai yra universalus ingredientas, tinkantis įvairiems patiekalams ir gėrimams.

  • Gėrimams – įmaišykite į kokteilius, augalinį pieną ar arbatą.
  • Kepiniams – dėkite į blynų, duonos, keksiukų ar sausainių tešlą.
  • Sriuboms ir troškiniams – berkite į sriubas ar troškinius kaip natūralų tirštiklį, praturtindami patiekalą skaidulomis ir antioksidantais.
  • Košėms ir jogurtams – sumaišykite su avižine, ryžių ar grikių koše arba pagardinkite natūralų jogurtą.
  • Makaronams ir padažams – naudokite makaronų tešlai ar padažams.

Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.

Lengvai įtraukite morkų miltelius į savo mitybą. Jie ne tik praturtins patiekalus maistinėmis medžiagomis, bet ir suteiks saldumo bei nudažys švelniai gelsva spalva.


 

 
Morkų miltelių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą morkų naudą.
Procesas:
  1. Ekologiškai užaugintos ir atrinktos morkos
  2. Džiovinamos žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
  3. Džiovintos morkos sumalamos patogiam vartojimui!
Jūs gaunate 100% džiovintas ekologiškas morkas ir nieko daugiau.
 

Apie morkas: Morkose ypač gausu beta karotino.

Beta karotinas yra molekulė, suteikianti morkoms oranžinę spalvą. Beta karotinas yra dalis cheminių medžiagų, vadinamų karotenoidais, kurių yra daugelyje vaisių bei daržovių, kai kuriuose gyvūninės kilmės produktuose, pavyzdžiui, kiaušinių tryniuose. Biologiniu požiūriu, beta karotinas yra provitaminas, kuris žmogaus kūne virsta vitaminu A. Jis taip pat turi antioksidacinių savybių - vėžio bei kitų ligų prevencijai.

Augaluose beta karotinas veikia kaip antioksidantas ir neutralizuoja pavienius deguonies radikalus, susiformavusius fotosintezės metu.


 

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Papildoma informacija
Spalva Geltona
Svoris 100 g
Labai patiko,rekomenduoju❤️
Labai patinka visokių uogų ir daržovių milteliai, ypač gervuogių, mėlynių, aviečių, morkų, kale kopūstų, špinatų!
Parašyti atsiliepimą
Susijusios prekės
7 įvertinimai
Burokėlių milteliuose yra didelė vitaminų ir nitratų (grupė organinių junginių, gerinančių kraujo..
€424€499
34
3 įvertinimai
Turi daug skaidulų, ypač inulino. Topinambus galima naudoti kaip saldiklį, tirštiklį a..
€424€499
37
1 įvertinimai
PASKUTINIAI VIENETAI, TAD KVIEČIAME PASIRŪPINTI ATSARGOMIS, KOL DAR TURIME. :) Turi daug skaidu..
€424€499
177
Turi daug skaidulų ir kalio. Pasigaminkite maistingus patiekalus patys: mūsų maisto miltelia..
€509€599
178
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
2 įvertinimai
Morkų milteliai pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis, turi daug beta karotino, vitamin..
€599
Rašyti
Skambinti