Prekės kodas: 100MRSERB
Turimas kiekis: 926
Kilmės šalis: | Lietuva |
Raudonųjų serbentų milteliai – natūralus vitamino C šaltinis, kuris padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą. Jie taip pat prisideda prie ląstelių apsaugos nuo oksidacinės pažaidos dėl juose esančių antioksidantų, tokių kaip antocianinai. Vitaminas C padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį, o tai svarbu bendrai savijautai. Šie milteliai gali būti naudingi ir normaliam kolageno susidarymui, svarbiam odos, kraujagyslių ir kaulų funkcijai. Raudonųjų serbentų sudėtyje esantys augaliniai junginiai palaiko natūralią organizmo apsaugą.
Kodėl verta rinktis RAUDONUOSIUS SERBENTUS?
Maistingumo deklaracija: | |
---|---|
100 g produkto energetinė vertė: |
1214 kJ/290kcal |
Baltymai | 3,4 g |
Angliavandeniai | 77 g |
iš kurių cukrų |
62 g |
skaidulinės medžiagos |
4,4 g |
Riebalai | 0,2 g |
sočiųjų riebalų rūgštys | 0,1 g |
Druska (natūraliai esanti produkte) | <0,02 g |
*RMV - referencinė maistinė vertė suaugusiems. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).
Sudedamosios dalys: 100% džiovintos raudonųjų serbentų uogos.
Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.
Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
NAUDOJIMAS:
Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.
Lengvai įtraukite raudonųjų serbentų miltelius į savo mitybą. Jie ne tik praturtins patiekalus maistinėmis medžiagomis, bet ir suteiks natūralų rožinį atspalvį.
Raudonųjų serbentų miltelių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą uogų naudą.
Apie raudonuosius serbentus: Raudonieji serbentai – viena rūgščiausių uogų. Tai nuostabi gamtos dovana, kaupianti savyje daugybę naudingų medžiagų. Šiose, mažai kalorijų turinčiose, raudonose uogose gausu antioksidantų, o maistinių medžiagų įvairovė labai praturtina organizmą. Uogose randamas varis (0,3 mg, 33% RMV*), kuris padeda palaikyti normalų geležies pernešimą organizme, normalią imuninės, nervų sistemos veiklą.
Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.
! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.