Mes naudojame slapukus
Mes naudojame slapukus ir kitas stebėjimo technologijas, siekdami pagerinti jūsų naršymo mūsų svetainėje patirtį, parodyti jums pritaikytą turinį ir tikslinius skelbimus, išanalizuoti mūsų svetainės srautą ir suprasti, iš kur ateina mūsų lankytojai.
* 8 tortilijos
200 g šviesių spelta miltų
2,5 šaukštelio špinatų miltelių
4 šaukštai alyvuogių aliejaus + kepimui
240 ml vandens
žiupsnis druskos
Sumaišome visus sausus ingredientus, supilame vandenį, aliejų, išmaišome ir išminkome iki vientisos masės.
Supjaustome tešlą į 8 dalis, suminkome į rutuliukus.
Iškočiojame kiekvieną rutuliuką į blyną.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir kepame kiekvieną blyną iš abiejų pusių.
RECEPTAS: Odė daržovėms (IG: odedarzovems)