Šaltalankių milteliai stiklainėlyje - EKOLOGIŠKI, 80 g

Prekės kodas: ECO80SALT

Turimas kiekis: 1904

  • Vitamino C šaltinis - 120 mg/100 g
  • Šaltalankių uogos - Omega 3, Omega 6, Omega 9 šaltinis.
  • Šaltalankiuose gausu ląstelienos, polinesočiųjų ir mononesočiųjų riebalų rūgščių.
  • Berti į kokteilius, glotnučius, salotas. Puikus skonis su jogurtu, varške ar koše.
  • Natūralus dažiklis - suteikia švelnią geltoną spalvą.
  • 1 a.š. šaltalankių miltelių = 100 g šviežių uogų.
€620 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Kilmės šalis: ES

Produkto vertė

EKOLOGIŠKAS - Turi Rakto skylutės ženklą - Veganiškas - Tinka žaliavalgiams (RAW) - Be gliuteno - Nepridėta druskos - Nepridėta cukraus - Be GMO

 

Maistingumo deklaracija:  

100 g produkto energetinė vertė:

1899 kJ/452kcal
Angliavandeniai 54,97 g

iš kurių cukrų

3,43 g
skaidulinės medžiagos 18,1 g
Riebalai 16,65 g

sočiųjų riebalų rūgštys

3,2 g

Omega 3

2,88 %

Omega 6

3,99 %

Omega 9

3,93 %
Ląsteliena 18,1 g
Baltymai 20,52 g
Druska 0 g
Mononesočiųjų riebalų 35,9 %
Polinesočiųjų riebalų 41,5 %
Vitaminas C 120 mg
Vitaminas A 296 µg (37 %*)
Vitaminas D 14,5 µg (290 %*)
Vitaminas E 9,5 mg (95 %*)

Procentais nuo bendro riebalų rūgščių kiekio. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

 

1 a.š. šaltalankių miltelių = 100 g šviežių šaltalankio uogų

 

Sudedamosios dalys: 100% džiovintos šaltalankių uogos.

Gamintojas: UAB "Kvalitetas".

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius šaltalankių uogų miltelių berkite į kokteilius, košes, jogurtą, salotas. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.

Pastaba: šaltalankio milteliai yra gaunami išdžiovinus šaltalankių uogas ir jas sumalus su visomis sėklytėmis, kuriose yra natūralaus aliejaus, todėl beriant į vandenį neatsiskleidžia visas skonis.

Panaudojimo būdai: karštiems ir šaltiems gėrimams, užpilams, jogurtu, kokteiliais, plaktai grietinėlei; ledams, šerbetams, ledų gaminiams; desertams, šaltiems desertams, pudingams, kremams; saldiems ir sūdytiems pyragaičiams, kepiniams, pyragams, biskvitams; pyragų ir saldėsių ingredientams, glajams, kremams ir užpildams, šokoladui, vaisių želė, cukruotiems riešutams, saldainiams; dietiniams patiekalams, kūdikių maistui, papildams; džemams ir marmeladams.

Šaltalankių milteliai labiausiai tinka su desertiniais produktais (jogurtu, ledais, varške). Taip pat rekomenduojame, dėti į glotnučius.

 

RECEPTAS: Kokteilis "Jaunystė"
Suplakti 200 g natūralaus jogurto (galima pagaminti ir iš riešutų pieno), 1 a.š. morkų miltelių ir 1 a.š. šaltalankio miltelių.
Morkose ir šaltalankio uogose esantis beta karotenas yra stiprus antioksidantas, kuris būtinas norint išlaikyti puikų regėjimą, nuo jo priklauso gera odos būklė. Beta karotenas didina organizmo atsparumą infekcijoms, saugo nuo pasyvaus rūkymo bei oro užterštumo poveikio. Šaltalankio milteliuose esančios riebalų rūgštys padeda beta karotenui organizme virsti vitaminu A.

 


Šaltalankio miltelių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą uogų naudą.

Procesas:
  1. Ekologiškai užaugintos uogos
  2. Rankomis surinktos ir atrinktos uogos
  3. Džiovinama žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
  4. Džiovintos uogos sumalamos patogiam vartojimui!
Jūs gaunate 100% džiovintas šaltalankių uogas ir nieko daugiau.
 

Apie šaltalankius: Šaltalankių uogos (Hippophae rhamnoides) yra kilusios iš Rytų Azijos ir naudojamos liaudies medicinoje. Šaltalankiai šimtmečiais buvo žinomi dėl savo medicininės naudos, dėl juose gausiai esančių vitaminų C, E, antioksidantų ir kitų svarbių maistinių medžiagų, padedančių palaikyti normalią imuninę sistemą. Šaltalankiai turi daugiau nei 10 kartų daugiau vitamino C nei apelsinai. Be jau žinomo, imunitetą stiprinančio vitaminas C poveikio, jis vaidina svarbų vaidmenį ir saugant akis, palaikant normalią širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą.

Šaltalankių uogos turi stiprų skonį, todėl puikiai atsiskleidžia su maistu.

 

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Dėkojam už jūsų produktus. Vaikai neatsivalgo kukurūzų lazdelių su burnočiu. Suaugę džiaugiasi burokėlių, juodųjų serbentų, šaltalankių milteliais. Sveikatos Jums ir sėkmės!
Parašyti atsiliepimą
Susijusios prekės
Aronijos laikomos vienos iš daugiausiai antioksidantų turinčių augalų ir pasižymi daugybe ..
€613
52
3 įvertinimai
Turi daug vitaminų, mineralų ir antioksidantų. Puikus natūralus dažiklis - suteikia švel..
Nuo €849
53
2 įvertinimai
Vitamino C šaltinis - 200 mg/100 g Turi daug antioksidantų. Berti į kokteilius, glotnučius ar..
€818
58
1 įvertinimai
Obuolys dažnai vadinamas „stebuklingu maistu“ ir „maistas stipruolis“, ka..
€549
62
2 įvertinimai
Vitamino C šaltinis - 120 mg/100 g Šaltalankių uogos - Omega 3, Omega 6, Omega 9 ..
€613
65
Vitamino C šaltinis - 192 mg/100 g Turi daug vitaminų, mineralų ir antioksidantų. Bert..
€817
119
Rinkinį sudaro daugiausiai vitamino C turintys produktai: svarainių (be sėklų) milteliai, juodųjų..
€2449
214
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
1 įvertinimai
Vitamino C šaltinis - 120 mg/100 g Šaltalankių uogos - Omega 3, Omega 6, Omega 9 ..
Nuo €620
Rašyti
Skambinti