Šeryčių kruopos, 500 g - BE GLIUTENO

Naujiena

Prekės kodas: 500SERYT

Turimas kiekis: 675

  • BE GLIUTENO.
  • Šerytės baltymai turi nepakeičiamų amino rūgščių (lizino 0,21 g/100g, leucino 1,4 g/100g), mikroelementų (cinko 1,68 mg/100g, kalio 211 mg/100g, jodo 4,5 µg/100g, fosforo 233 mg/100g), B grupės vitaminų.
  • Košės skonis primena kvietinės košės, tačiau turi dietinių savybių ir tinka žmonėms, kurie alergiški kviečių gliuteninams.
  • Galima gaminti kaip košę, garnyrą, dėti į sriubas ar troškinius.
€399 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Kilmės šalis: Lietuva

Šeryčių kruopos yra be gliuteno turinčios grūdinės kultūros kruopos, turtingos nepakeičiamomis amino rūgštimis, mikroelementais (cinku, kaliu, jodu, fosforu) ir B grupės vitaminais. Šios kruopos turi kvietinės košės skonį, tačiau tinka žmonėms, alergiškiems gliutenui. Jas galima naudoti kaip košę, garnyrą, sriubose, troškiniuose ar desertuose.

Produkto vertė:

Turi Rakto skylutės ženklą - Veganiškas - Tinka žaliavalgiams (RAW) - Nepridėta druskos - Nepridėta cukraus - Be GMO - BE gliuteno

 

Maistingumo deklaracija:  

100 g produkto energetinė vertė:

1355kJ/324 kcal
Baltymai 11,5 g
Angliavandeniai 66 g

iš kurių cukrų

1,19 g
skaidulinės medžiagos 2,64 g
Riebalai 5,46 g
sočiųjų riebalų rūgščių 0,3 g
Druska (tik natūraliai esanti produkte) 0,01 g

*Procentais nuo bendro riebalų rūgščių kiekio. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

 

Sudedamosios dalys: šerytės kruopos 100%.

Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS: košėms, apkepams, garnyrams, desertams, troškiniams. Nuplikyti verdančiu vandeniu. Užpilti vandeniu santykiu 1:6 ir pavirti apie 5 minutes. Susimalus, iš miltų, galima kepti blynus.


Apie šerytę: tai viena svarbiausių kruopinių augalų iš kurios gaminamas maistas yra labai vertingas. Šerytės baltymai turi nepakeičiamų amino rūgščių (lizino 0,21 g/100g, leucino 1,4 g/100g), mikroelementų (cinko 1,68 mg/100g, kalio 211 mg/100g, jodo 4,5 µg/100g, fosforo 233 mg/100g), B grupės vitaminų ir kt.

Košės skonis primena kvietinės košės, tačiau turi dietinių savybių ir tinka žmonėms, kurie alergiški kviečių gliuteninams (šaltinis: A. Svirskis knyga "Soros, jų auginimas ir naudojimas").


 

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Parašyti atsiliepimą
Susijusios prekės
1 įvertinimai
Senovinis grūdas: daugiau nei prieš 8000 metų sukryžminti naminiai kviečiai ir laukinė žol..
€212
78
1 įvertinimai
Sorose yra daug baltymų, jos yra vitaminų ir mineralų, įskaitant folio rūgštį, cinką ir ge..
€200
79
Senovinis grūdas: daugiau nei prieš 8000 metų sukryžminti naminiai kviečiai ir laukinė žol..
€152
80
2 įvertinimai
Senovinis grūdas: daugiau nei prieš 8000 metų sukryžminti naminiai kviečiai ir laukinė žol..
€200
81
6 įvertinimai
Yra gliuteno pėdsakų. Valgomosios rietmenės (kitaip japoninės soros) sėklos panašios į s..
€399
82
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
BE GLIUTENO. Šerytės baltymai turi nepakeičiamų amino rūgščių (lizino 0,21 g/100g..
€399
Rašyti
Skambinti