Ingredientai:
- 200 g saldaus pieno sūrio (panyro);
- 200 g špinatų (arba 20 g špinatų miltelių)
- 3 v.š. grietinės;
- 1 a.š. malto kumino;
- 1/2 a.š. maltos kalendros;
- 1/2 a.š. ciberžolės;
- Juodųjų pipirų žiupsnelis;
- Druskos žiupsnelis;
- 1 v.š. Ghi.
Paruošimas:
- Įkaitiname keptuvę su Ghi ir pakepiname prieskonius.
- Pasklidus prieskonių aromatui sudedame į keptuvę kubeliais supjaustytą sūrį, kad pakeptų.
- Pakepus sūriui, sudedame susmulkintus špinatus ir viską kartu patroškiname.
- Išjungiame ugnį, sudedame grietinę, pipirus, druską ir viską gerai išmaišome.
- Valgome su salotomis ir pilno grūdo duona, basmati ryžiais, bolivine balanda, spelta kruopomis ar kitomis kruopomis.
Už receptą dėkojame Ajurvedinės mitybos praktikei Astai Gruodei iš Ajurvedinė maisto kultūra.
POKALBIS: Ajurvedinė mitybos kultūra