Ingredientai:
Paruošimas:
- Išminkome varškę su prieskoniais, sudedame tarkuotą cukiniją, miltus, brokolio miltelius ir viską gerai išminkome.
- Formuojame varškėčius ir kepame ant lydyto sviesto keptuvėje kol apskrus (nedengiame dangčio).
Patiekite su salotomis ir norimu padažu.
AVOKADO PADAŽAS:
Ingredientai:
- Avokadas gerai prinokęs, 2 vnt.
- Kokosų pienas, 50 ml
- Citrinos sultys, 2 v.š.
- Špinatų milteliai, 1 a.š.
- Čili pipiras, 1 cm
- Krapų pundelis
- Lukštentos kanapių sėklos (sezamo sėklos ar kepinti riešutai), 1 v.š.
- Druskos ir juodųjų pipirų žiupsnelis
Paruošimas:
- Visus ingredientus išskyrus krapus ir kanapių sėklas sutrinkite trintuvėje iki vientisos masės. Krapus ir kanapių sėklas pabarstykite ant viršaus patiekiant.
Už receptą dėkojame Ajurvedinės mitybos praktikei Astai Gruodei iš Ajurvedinė maisto kultūra.
POKALBIS: Ajurvedinė mitybos kultūra