Desertinė kokosinė košė

Desertinė kokosinė košė
Publikuota 2020-01-17 Skaitė 5318

Ingredientai:

  • 1/3 stiklinės valgomosios rietmenės (Japoninės soros) kruopų
  • 120 ml kokosų pieno
  • 250 ml vandens
  • Vaisių ar uogų papuošimui (tiks bananas, avietės ar kt. uogos)
  • Medus (pagal skonį)

Paruošimas:

  • Rietmenę nuplaukite verdančiu vandeniu 2-3 kartus.
  • Supilame rietmenę, kokosų pieną ir vandenį į nedidelį indą.
  • Verdame ant mažiausios ugnies apie 20-25 min. vis pamaišydami.
  • Patiekiame su vaisiais ir medumi.

 

 

Už receptą dėkojame Emilijai ir Babyblog.lt

Taip pat skaitykite
2020-01-17
Ingredientai: 100 g avižinių dribsnių 1 a. š. topinambų miltelių 1 a. š. morkų miltelių ...
2020-04-18
Ingredientai: 5 šaukštai avižinių dribsnių 3 šaukštai chia sėklų saujelė mėgstamų riešutų ...
2021-11-05
Ingredientai: 1 didelis prinokęs avokadas 2 šaukštai natūralios kakavos 3 šaukšteliai buro...
2022-05-24
Ingredientai: 400g virtų ar konservuotų avinžirnių 2 šaukštai tahini pastos 1-2 a.š. bur...
2023-03-30
Gardi, soti ir, žinoma, maistinga varškės deserto idėja tiems kurie mėgsta saldžiai. Puikiai tiks be...
Susijusios prekės
text_reviews
Gervuogių uogose gausu angliavandenių, organinių rūgščių, aromatinių ir rauginių medžiagų...
Nuo €720
115
Spanguolės (Vaccinium Macrocarpon) yra pripažintos kaip supermaistas dėl didelio maistinių medžia..
Nuo €456
141
Rašyti
Skambinti