Ingredientai:
Paruošimas:
- Bananus dedame į elektrinį smulkintuvą kartu su pora šaukštelių aviečių miltelių. Malame tol, kol masė taps vienalytė be jokių gumuliukų. Tokią pat masę išgauname iš nuluptų obuolių ir juodųjų serbentų miltelių (jeigu obuoliai rūgštesni, galima įpilti šaukštą medaus arba įmaišyti banano).
- Bananų masę galima iškart kloti į kepimo popieriumi ištiestą skardą ir kepti 3 valandas 80 laipsnių temperatūroje.
- Obuolių masę pakaitiname puode, kad šiek tiek suskystėtų ir lygiai taip, kaip bananų masę dedame kepti.
- Iškepus leisti truputį pravėsti, bet dar šiltą susukti į ritinį ir supjaustyti norimo pločio juostelėmis.
Visavertis užkandis puikiai tinkantis tiek vaikams, tiek suaugusiems.
Už receptą ir nuotrauką dėkojame Viktorija K. Šaltinis: BabyBlog.lt.