Prekės kodas: 70ZVAKYS
Turimas kiekis: 1794
Kilmės šalis: | Lietuva |
„Žvitrios akys“ mišinys – tai kruopščiai atrinktas mėlynių, obuolių ir špinatų derinys, subalansuotai mitybai ir akių sveikatai palaikyti. Mėlynėse esantys antioksidantai, ypač liuteinas ir zeaksantinas, padeda apsaugoti akis nuo oksidacinio streso ir gali sumažinti su amžiumi susijusios geltonosios dėmės degeneracijos riziką. Obuoliuose esantis vitaminas C ir flavonoidai padeda stiprinti akių kapiliarus ir mažinti kataraktos atsiradimo riziką. Špinatuose gausu liuteino ir zeaksantino, kurie filtruoja kenksmingą mėlynąją šviesą ir apsaugo tinklainę nuo degeneracinių pokyčių. Šis maistinių medžiagų turtingas mišinys gali būti puikus kasdienės mitybos papildymas, įtraukiant jį į įvairius patiekalus ar gėrimus.
Kodėl verta rinktis mišinį ŽVITRIOS AKYS?
Maistingumo deklaracija: | |
---|---|
100 g produkto energetinė vertė: |
1261 kJ/313kcal |
Baltymai | 6,2 g |
Angliavandeniai | 70 g |
iš kurių cukrų |
45 g |
skaidulinės medžiagos |
16 g |
Riebalai | 1 g |
Druska tik natūraliai esanti produkte.
Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).
Sudedamosios dalys: 100% džiovintos ir maltos mėlynės, obuoliai, špinatai.
Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.
Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
NAUDOJIMAS:
Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.
Lengvai įtraukite "Žvitrių akių" mišinį į savo mitybą. Jis ne tik praturtins patiekalus maistinėmis medžiagomis, bet ir suteiks natūralų violetinį atspalvį.
Apie "Žvitrių akių" mišinį: mėlynės, obuoliai, špinatai - puikiausias derinys Jūsų žvitrioms akims palaikyti ir stiprinti. Visi produktai yra parinkti siekiant turėti kuo didesnį kiekį karotenoidų.
Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.
! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Papildoma informacija | |
---|---|
Spalva | Žalia; Violetinė (įdėjus į maistą) |
Svoris | 70 g |